BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, March 30, 2010

beginning of a scene of life......

Baru-baru nie aku attend konvo member2 yang aku sayangi..... fuuhhh aura x ingat... memang best giler rasa, semua sibuk and very excited .... aku hanya dapat memerhati dari jauh, tgk kawan2 betulkan jubah, bergambar, every 5 second tanya ok x baju depa hu... bestnyer.... masuk dalam dewan mas tgu semua graduate masuk.... perasaan aku time tue agak sedihla coz x bersama dengan diaorang sekali untuk ambil ijazah..... silap aku salah percaturan dalam hidup... air mata macam nak gugur beb... nanti aku ambik sesorang jer... kawan2 rapat dah xder... huhu lama lg beb bulan sepuluh...
x kisah kelas braper yang kita dapat .... yang penting pembawakan diri dalam life kita... lepas konvo aper yang kita nak buat.... ucapan pro canselor betul2 bermakna dalam dewan tue... bagi yang paham la.... dia kata lepas dari graduate.... kita ader janji dan harapan yang perlu ditunaikan... promise and hope, yup amat berat word tue... scene time blajar amat dirindui.... tp walau aper pun selepas konvo, nak atau x kita kene teruskan scene yang seterusnya... cuma perlu diingat satu perkara please.... jangan hanya mencari kerja yang bagus sahaja tapi bina kerjaya hingga tahap tertinggi.... tanamkan dalam hati kita boleh mencapai tahap tertinggi dalam hidup coz hidup ini sekali jer... ahhhh kenaper sedih sangat hati nie... positf hafis positif huhu.... chayok2...

1 comments:

qistina said...

x kisah la ble konvo..yg penting da wat yg t'baek..semua org sama je dlm dunia ni..trskn usaha utk masa dpn..